jueves, 19 de febrero de 2009

AGULLA DE L'ARBRET


La Aresta Brucs del Arbret era una ascensión muy clásica en la época. Cuando la escalé flipé por su gran belleza como vía, estética del recorrido y calidad suprema de la roca. De lejos ofrece una vista imponente, acentuada por la verticalidad de sus paredes este y oeste y, desde luego, parece mucho más difícil de lo que en realidad es. Nunca pensarías que por ahí sube una vía de IV, con algún paso un pelín más difícil.
También flipamos con la exposición, únicamente encontramos un buril en el primer largo y las reuniones. Me resultaba difícil entender como se podía hacer tan frecuentemente, si fallabas en algún momento mejor no pensar en las consecuencias.

4 comentarios:

  1. Me suenan dos buriles por tirada. ¿Habrán saltado o no se ven?

    La hice hace como 10 años :)

    ResponderEliminar
  2. Via molt maca.. adestacar que no assoleix directament el cim sinó que aquest esta una mica més enllà...no dubteu en arribar-hi...el buit a la banda nord és d'infart.

    Rappel estrany, amb corda simple fraccionable en dos ( millor donatq ue és molt llarg ( 50 mts).

    en paral.lel hi va lavia "COSACOS"...primera part del ll1 6c/c+ un xic expo, i final durillo de Ae apurat en 7b de miarra-s'ho amb sortida ris a R. LLarg següent marcava 6b...pos eso. va quedar de 7b+ en encadenar-la.

    ResponderEliminar
  3. Brutal l'antologia "luichera"(amb tot el carinyo i respecte per davant) de les agulles més emblemàtiques. Avui en dia costa molt de trobar la Brucs donc la creuen altres vies. La veritat es que la recordo preciosa i exposada, abans era lo normal...

    ResponderEliminar
  4. Bonica via, llàstima que estigui matxacada per les vies que s'han obert als costats. Hi ha penya que fa la Om mani padme um (equipada amb químics) i es pensa que ha fet la Brucs, i no parlo de gent que estigui fent
    la seva primera visita a la regió...

    ResponderEliminar