viernes, 4 de diciembre de 2009

IV FESTIVAL HIVERNAL VALL DE BOÍ

4ºFestival Hivernal Vall de Boí.
Aquest hivern novament del día 2 al 6 de febrer, tindrà lloc aquesta festa de la muntanya. Tot i les males condicions climatològiques que varem patir l’any passat, el resultat fou d’allò mes satisfactori. Les nevades varen ser molt copioses i això ens dificultà l’organització, però ens va fer gaudir de quantitats desmesurades de neu pols.
Aquest any, esperem que la resposta dels fanàtics de la muntanya hivernal sigui encara més amplia. La competició es tipus “Open” l’únic requisit per inscriure’s, es estar federat d’algun esport de muntanya i portar el material adequat, excepte per el “Free Ride” en el que les places son molt limitades i únicament per invitació.
L’any passat ja varem inaugurar el nostre BLOG (festivalhivernal.blogspot.com) allí podeu tafanejar les imatges i resultats d’altres edicions, posar-vos fanàtics amb els vídeos a mes de informar-vos de les darreres novetats.
Programa:
- FREE RIDE.
Aquesta es la prova que ha sofert alguns canvis, hem anat aprenent com es fa un FREE RIDE de veritat, i ara tindrem tres dies per escollir el mes adient climatològicament. Es podrà disputar el dia 2, 3 o 4, depenent de les condicions meteorològiques, que regeixen totalment una prova com aquesta, tant pel que fa l’espectacularitat com la segureta dels participants.
Per assabentar-vos del dia que es disputarà la prova, el diumenge dia 31 de gener es penjarà en el BLOG (festivalhivernal.blogspot.com)del festival la data concreta.
A la tarda 18:00 a L’espai l’Era de Barruera, visualitzarem les imatges de la jornada, es farà l’entrega de premis i continuarem la festa amb concert + DJ.

-Divendres 5. CRONOESCALADA.
De bon dematí ja estarem al pont de St Martí, a 1km del Pla de l’Ermita. Les inscripcions es faran en el acte a partir de les 8:00. Des dallí ens esperen més de 1200m de desnivell, fins al cap de la Raspa Roia 2750m.
Unes baixades per l’estació de Boi Taüll per fer-nos una mica més de gana, i a partir de les 14:00 costellada i entrega de premis al Pla de l’Ermita.

-Dissabte 6. DRY TOOLING.
A partir de les 9:00 del matí obrirem les inscripcions al pàrquing de Caldes de Boí. Fins les 4 de la tarda “apretarem” en el nou sector equipat per a l’ocasió, tot provant els darrers models de piolets Black Diamond.
Cap a les 18:00 els seleccionats disputaran la final, a la plaça de Boí.
Despres entrega de premis i final de festa amb els musics ribagorçans “Rumbalgia”

Totes les inscripcions son gratuïtes, desprès de l’entrega de premis(pernil, formatge, xoris) sempre hi haurà un sorteig de material per a tots els participants.
Esperem la vostra col·laboració per fer la festa més gran, penseu que tots podem participar i gaudir de l’ambient.
Gracies a tots els que ho feu possible:
Ajuntament de la Vall de Boi, Boi Taüll Resort, Black Diamond, Grifone, Camp Base Granollers, GRzero Barcelona, Esports Jaime Juan,Bessiberri esports Barruera, Espai L’Era, embotits Casa Cunilla de Barruera, freefloks, doctorX i FEEC.

Preguntes i inscripcions anticipades:
Roger 650771183/ Oriol 676225071/ xepjove@hotmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario