sábado, 5 de agosto de 2017

PARET DE LA PLUJA


Joan envía la reseña de unas cuantas vías abiertas recientemente en la Paret de la Pluja.
Esta la encontraremos en el Serat d’Odèn (Solsonés).
Buena roca y aproximación inexistente.

9 comentarios:

  1. Avis a la comunitat:

    Aquestes vies són una merda (parlant clar i català), mal trobades, mal obertes, obertes sense gens de gust ni criteri i amb caiguda perillosa de roques a la carretera (menys bona del que diuen).

    Si l'escalada s'ha de transformar en això, anem per molt mal camí.

    Parce.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parce, las cagao.tus comentarios son muy ofensivos para el mundo de la escalada, gente que que sacrifica su tiempo y dinero en abrir nuevas vias no se merece el desprecio que tu le das, en comentarios anteriores te lo dejan claro (te quitaron tu pared)pero bueno creo que esto es un acoso y derribo contra dos buenos compañeros que de eso se trata de ser "compañeros".

      Eliminar
  2. Hola Parce, una pregunta! Si son tan mierda, porque las haces? Por que supongo que la/las habras hecho para poder hacer esa crítica, por cierto tan mal educada!

    Caperu

    ResponderEliminar
  3. hola sr.parcerisas: només fer-li una apreciació, com a escalador, i aperturista penso que se sent realitzat en aquest món, però al meu entendre i traient conclusions d'aquest i altres comentaris seus (de persecució implacable), ple de les seves raons, en la qual altres no caben.Penso que com a persona li queden molts llargs que fer en la seva vida,pero crec que encara ets jove per poder arribar a aquest cim. salutacións i gràcies pels teus comentaris de merda ... salut i escalar.toni alarcon

    ResponderEliminar
  4. no et fa vergonya parlar aixi amb l'edat que tens parce?? o que passa que les volies obrir tu i t'ha passat pel devant??
    preguntat a tu mateix el que pensa la gent de les teves vies obertes i el que diuen...... si es que hi algu que les faci!!!
    sergi.Alella

    ResponderEliminar
  5. Bon dia,
    Jo soc dels que penso que totes les opinions son repectables si s'expresen amb correcció i son argumentades, i crec que les del Parce ( a qui no conec de res) no m'ho semblen pas.
    Ell opina que "Aquestes vies són una merda (parlant clar i català), mal trobades, mal obertes, obertes sense gens de gust ni criteri"
    Si a ell no l'hi han agradat és molt lliure de dir-ho però si creu que el seu gust i criteri és el que val, i els de la resta d'escaldors que no coincideixen amb ell son una "merda", crec humilment que està equivocat.
    Tots obrim com podem, sabem i volem i a vegades surten vies molt maques i altres que no tant, algunes de molt segures i altres d'exposades, algunes força equipades i altres molt netes....
    Personalment he escalat vies d'un mateix aperturiste que m'han semblat o molt bones o gens interessants i no per això en faig critiques negatives i ofensives quan no m'agraden.
    Obrint i escalant aquestes vies hem coincidit amb diverses cordades i totes ells ens han expresat, com és normal, opinions diverses i critiques positives, especialment pel que fa a la possible caiguda de pedres a la carretera si s'escalen les 4 primeres vies, no així les de més a la dreta.
    En definitiva, crec que com sempre, hi haurà opinions de tot tipus i totes ens serviran, en funció de qui les faci i com les faci, per saber com son les vies i ens ajudaran a valorar més o menys aquesta zona d'escalada.

    Salut i a escalar

    ResponderEliminar
  6. M'han dit que el comentari a generat reaccions. Perdonam Luichy.

    I perdoneu-me els oberturistes per LA paraula usada, no és la més escaïent sense dubte i denota falta de respecte, o reconec i reitero les disculpes.

    Això no amaga la realitat d'aquestes vies i ho sabeu, entenc el sentiment paternalista i l'esforç que hi heu dedicat. Però sabeu de sobres que no són bones: massa cordino en boixos poc resistents, massa femelles a mode tascó, trams poc netejats, tacs de fusta mig sortits, etç etç. Ho sabeu tant bé com jo. Avui dia a aquestes alçades, no és deixen vies d'aquesta manera i més quan fa l'efecte que vulgueu deixar-ho com a vies d'escola i no d'aventura. I no parlo ni de dificultats ni de posar-hi més parabolts. Parlo de deixar-ho més endreçat i amb traçats més lògics i naturals. Ha partir d'aquí feu el que us sembli però llavors cal saber entomar les crítiques.

    A la resta de comentaris no hi entraré... salut a tots.

    Parce

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Continues expresant la teva opinió com si fos l'unica veritable i a sobre saps el que pensem nosaltres.....
      A mi aquestes vies m'agraden i trobo que els traçats son lògics i naturals, però això ho acabaran refrendant o negant els escaladors que repeteixin aquestes vies. la teva, tot i respectable, és una opinió més.
      Salut i a escalar

      Eliminar
    2. Aveure... Tacs de fusta mig sortits, femellas a modo de tasco, cordinos en boixos prims, aixo no es cap opinio, es un fet constatat, el Parce va ser poc diplomatic o molt poc diplomatic, pero las vias son com son, i estant obertas com estan obertes, unas vias light, en una pared light, a mi hem sembla correcte, vias per passar el rato, per aquells dias que vas despres de dinar, en solitari, o senzillament no hi vas.. Aniol.

      Eliminar