miércoles, 16 de noviembre de 2011

LA CARA DEL MICO - INFIDEL

Hace días que le quería dar salida a unas vías que habían abierto en Montserrat Guillem y compañeros. Aquello que no encuentras el momento y, ahí van ahora. Una a una, por eso. Se trata de itinerarios sencillos y con muchos seguros, no aptos para todos los públicos. A continuación copio sus palabras:
Se acaba l’agost bel companys tornaran de vacances i Montserrat se omplirà de escaladors.
Així que la darrera via del mes de agost, ha sortit després  de un intens estudi de les possibilitats i la vaig inicia pensant que no la faria, per diversos motius, ara ja esta acabada i penso que a quedat força acceptable, el temps i els escaladors ho confirmarà.
Es força curiós el nom es degut al fet, de acabant fent la primera integral, dues cordades, amb mol de bon rotllo.
La graduació provisional, el temps dirà si es correcte, El nom “La Infidel”
L’agulla la “Cara de Mico”
L – 1  35 metres   V / IV+ / IV / III   . .  11 xapes
L – 2  27 metres  III / III+ / III    . . . . .    7 xapes
L – 3  25 metres  III / IV / III  . . . . . . .    6 xapes
L – 4  33 metres   V (Ae) / IV / III  . . .  13 xapes

Aproximació  :
Sortint de la estació superior del funicular de Sant Joan, “Pla de les Taràntules”, seguim el camí de Gorros, passem el Gorro Frigi, fins a trobar el camí que baixa al Sentinella, que esta a la nostre esquerra una mica abans de arribar al Mirador.
Baixem fins el Sentinella, just desprès de passar el Fusell, a la nostre esquerra, una fita marca la entrada, un camí ens porta en uns 25/40 metres fins una canal, al devant la paret ens barra el pas, seguir el camí a peu de paret, un bloc ens barra el pas, podem fer la reunió als arbres o pujar a la punta del bloc, un parabolt en la mateixa punta ens marca el inicí.
Baixada :
Al costat de la darrera reunió, un rapel de uns 15 metres ens porta al peu de la Normal, seguim la carena en direcció al Monestir i a la esquerra , en uns pocs metres tornem a estar al camí dels Gorros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario