jueves, 10 de diciembre de 2020

PIC DEL MARTELL - THE CRACK

Parece increíble que en pleno 2.020 aún se pueda abrir una vía en el Pic del Martell. Pues si, y en los alrededores de Mutant World aún han encontrado un hueco. 4 largos totalmente desequipados, desembocan en el último tramo de la Murtant. Imagino que cabrá pero….aún estoy un poco en shock.

3 comentarios:

  1. Luichy. ¿Seguro que está totalmente desequipada?. La semana pasada hice la Almendáriz y justo a la derecha, por donde va esta vía nueva, había toda una línea de parabolts nuevos y relucientes.

    ResponderEliminar
  2. Ei Pau i Luichy; soc el Marcel·lí (un dels aperturistes)...l'altre és el Nacho Gallés. Em sap greu Luichy però ja ens agradaria que la via l'haguéssim pogut obrir sense expansions però amb aquest grau per nosaltres impossible.Això si, la vam obrir des de baix amb taladro i està semi-equipada. Amb un joc de Tòtems (o àliens) i algun tascó petit ja fareu (també va bé algun Camalot 1 o 2). La segona, tercera tirada ja s'han forçat en lliure i no calen els ganxos. Això si el grau surt obligadet. La proposta de graus que queda és 7b pel 2n llarg (uns 35 metres) i 7a pel 3r (fissura d'uns 10-15 metres dura on hi entren els tascons petits...després ja terreny fàcil).

    Salut i a provar-la cracks!

    ResponderEliminar