lunes, 28 de diciembre de 2015

ROCA DELS COLLARS - L'ESCULTOR DE SOMNIS

Paco me envía la reseña de esta nueva apertura en la Roca dels Collars. Los que han escalado allí ya conocen la increíble calidad de su roca, ahora tenemos la excusa perfecta para regresar y disfrutar de una nueva línea situada en la parte izquierda de la pared, la más asequible pero no de peor clase.

5 comentarios:

  1. Ahir vam repetir aquesta via. La vam trobar poc homogènia en quant a grau, tan pots estar fent 6a/Ao (bastant llarg el del tercer llarg, per cert) com fent IV amb els seguros lluny i roca bona. Tot i així, la via creiem que és una excusa per fer la fisura de l'últim llarg. Jo li posaria sobre el 6a/6a+. Molt guapa!!! El material ens va semblar correcte tot i que carreteges molts caxarros només per l'últim llarg.

    Jordi Casas

    ResponderEliminar
  2. Atención, en la reseña hay un error:debe decir situada a la derecha de la vía del Dioni y a la izquierda del Camí d'Alfons Baró.

    ResponderEliminar
  3. vam fer la via aquest dilluns. La via en si està bé i el lloc com sempre espectacular. Els tercer llarg és més obligat i difícil del que diu la resse i l'últim llarg de fissura guapíssim!!!

    ResponderEliminar
  4. la ressenya diu que s'ha de portar per l'ultim llarg fins i tot algun camalot repetit.Jo nomes us puc dir que no tinc molt grau i el llarg ultim de la fisura vaig posar nomes dos friends mitjans.Ara be si voleu anar carregats,vosaltres mateixos.
    També voldria felicitar en Paco Vargas i Maika per aquesta via. M'imagino la feina que hi ha de neteja també.

    ResponderEliminar