lunes, 29 de abril de 2013

CABACÉS - SECTOR LES CRESTES

El propietario de los terrenos nos informa que la escalada en el Sector Les Crestes, de Cabacés, está totalmente prohibida. Esta zona que aparece reseñada en las páginas 56 a 59 de la guía Montsant-vertiente sur. Recomendamos vivamente respetar la decisión del propietario y escalar en cualquiera de los cientos de sectores cercanos.

5 comentarios:

  1. per mes info...

    http://cabacesfree.blogspot.fr/2010/11/prohibicio-les-crestes.html

    krls

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bé, aquesta entrada és molt antiga. La situació ha canviat del tot. Veient que no es respectava la seva voluntat (molts no han respectat els cartells que prohibien el sector) el propietari ja no té cap ganes d'arribar a cap acord, ja que no confia gens que es complís per part dels escaladors.

      Ferran

      Eliminar
    2. Ferran, varen compartir un parell de nits al refu uns mesos abans i ens les vares aconsellar. Malauradament la gent som cada volta mes cecs d'alló que ens envolta. Potser s'hauria de impedir l'accés de vehicles a tot arreu, que caminar serveix d'escalfament..

      Eliminar
  2. Acabo de ver esto, probablemente sea un ejemplo a seguir, por lo menos han comenzado con buen pie: http://www.youtube.com/watch?v=X-tA87q0z0o

    ResponderEliminar