miércoles, 26 de junio de 2024

GRAU DELS MATXOS 3




Els textos de les entrades anteriors sobre el Grau dels Matxos no són perquè si. Es tracta d'una paret amb molta qualitat, molt coneguda i molt freqüentada. Encara així, en una fase inicial i per problemes amb els propietaris no anava a aparèixer en aquest llibre.
Bé, amb els propietaris i amb els escaladors que feien gala d'un comportament incivic, aparcant on se'ls havia dit clarament que no es podia, com per exemple en la corba on comença el camí. Malgrat tot van continuar fent-ho, lamentable. I mes encara si avui dia contínua passant una cosa similar.
Amb el temps les coses van tornar una mica al seu llit i l'ambient es va tranquil·litzar. Va ser llavors quan els equipadors, gentilment, van decidir compartir el seu treball amb l'esperança que tot podria anar bé.
Pel que veig, últimament es tornen a repetir els episodis del principi.
Al final sembla que tenim el que ens mereixem.
De tots depèn el poder continuar escalant aquí, i en molts altres llocs, si observeu alguna cosa fora de lloc fer-li-ho saber a l'infractor.
Si aparca on no deu, increpar-li sense pensar-ho ni una vegada.
Al final són pocs, però per ells paguem molts.
Altres parets pròximes no apareixeran en el llibre, precisament per fets semblants. Recapacitem i impliquem-nos tots en la conservació del nostre patrimoni i les bones relacions. Al final tot és seguir la lògica.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario