martes, 8 de mayo de 2012

LES TALAIES

Siguiendo con las reseñas de Hita, segunda entrega. Esta vez en una de las zonas remotas de la montaña de Montserrat, Les Talaies; 4 itinerarios con orientaciones y características bien diferentes entre si. Aprovechando que estamos en Montserrat, trascribo íntegro el último comunicado emitido por el parque respecto a las regulaciones temporales: Bon dia a tots, Us agrairem que pogueu fer extensiu aquest nou comunicat que afecta a la regulació de l’escalada: “Des de El Parc Natural de la Muntanya de Montserrat continuem realitzant els treballs de camp d’observació de les àrees regulades per nidificació, fruit d’aquestes tasques sobre el terreny podem informar-vos que s’aixeca la regulació temporal que afectava fins el 31 de maig a: Sector C8 – Monestir de Sant Benet/ Colònia Puig Així doncs es pot tornar a escalar sense restriccions en tot aquest sector Tornem a agrair a tot el col•lectiu el respecte per les regulacions que encara estan vigents, per a qualsevol dubte dirigiu-vos a nosaltres”. Salutacions,

2 comentarios:

  1. LA BASTARDA l'haviem tosropejat algun cop (LL1), segons per on vagi exactament surt un boníssim llarg de SETE ALT (possible vuitè) BONISSIM!!!

    Per contra, suposoq ue el LL1 deu anar una mica "aprop" de la ANNABETH, ja que si de la R tiraves amunt i havia una bona panxa a superar ( 6a+ em sembla "poc" pel que vam veure)...el tema e va qedar com a projecte, quan vam fer la primera en lliure de ANNA BETH.

    Comentar que respecte a ANNA BETH, es va apurar la via amb l sortida per ANGLADA VERGÉS ( 6a+, 6c+, V+, 6c+), la sortida artificial a la dreta 7a+ molt expo, preequipada...un pas superant una bauma, un viatge del segon al primer buril ( expo) i una trave de 6a i fins al cim on la corda fregava moltissim ( sortida poc reeixida).

    Finalment es va encadenar també el LL2 de ANGLADA VERGÉS ( 7a o 7a+ molt explossiu, clavant a vista alguna peça al tram de 6b del final del llarg...via molt guapa i interessant).

    per mni la reina del lloc, per bellesa i roca és el combo ANNA BETH-ANGLADA VERGÉS...és la més lògica i homogènia...cada llarg és genial...


    salute gef!!

    ResponderEliminar
  2. Molt be ese chochete noi.

    ResponderEliminar